به وبلاگ نســــــیم هیرمند خوش آمدید

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۶ ثبت شده است

به گزارش نسیم هیرمند به نقل از طلوع رهایی رستــا، تاثیرات ویرانگری که اعتیاد پدر یا مادر ممکن است بر روی کودکان بگذارد به شرح زیر هستند:
به علت ترس یا احساس شرم و خجالت، از ارتباط و فعالیت های مشترک با دوستانشان به ویژه در محیط خانواده خودداری می کنند.
به خاطر سردرگمی درخصوص چگونگی رفتار با پدر یا مادر، از محیط خانه می گریزند. برای آنها خانه یک محیط امن نبوده و مکانی خطرناک به حساب می آید، چون ممکن است رفتار فرد معتاد هر لحظه به شدت تغییر کند.

اعتیاد والدین و تاثیر آن بر روی کودکان
از هیچ گونه حمایت عاطفی یا فیزیکی برخوردار نمی باشند چون والدین معتاد آنها تنها به فکر تهیه و مصرف مواد و نشئگی خود هستند. در بسیاری از مواقع فرزندان والدین معتاد خودشان نیز معتاد می شوند تا ازاین طریق بتوانند فضای ناسالم خانواده را تحمل نمایند.
به دلیل اینکه کودکان تنها با رفتارهای منفی و شیطنت آمیز می توانند توجه ومحبت والدین را به خود جلب کنند، بدین خاطر همواره تلاش می کنند تا از این طریق به خواسته های خود برسند.
فرزند در ارتباط با والدینش احساس سردرگمی و اضطراب می کند چون یکی از آنها (پدر یا مادر) را دوست دارد و از دیگری بیزار است. اصولاً والدین معتاد هنگام مشاجره و دعوا کردن با یکدیگر از فرزندانشان بر ضد یکدیگر استفاده می کنند. در این شرایط کودک نمی داند که طرف کدام یک از آنها را باید بگیرد و به همین خاطر در وضعیت ناگواری قرار می گیرد.
فرزند احساس می کند که هیچ ارزش و اهمیتی ندارد و احساس گیجی و سردرگمی در وی افزایش می یابد.
کودکان والدین معتاد معمولا نمی توانند به دیگران اعتماد کنند. آن ها ارزشهای اجتماعی را به درستی پذیرا نبوده و با همسالان عادی خود سازگاری ندارند. به نظافت و لباس پوشیدن خود توجه کافی نمی کنند و معمولاً دچار ترک تحصیل یا افت تحصیلی می شوند. آنها اغلب اوقات خود را بیهوده هدر داده و یا جذب همسالان بزهکار می شوند. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ فروردين ۹۶ ، ۱۸:۰۷
وحید شهرکی


اینکه بدانیم آتش حمله دشمن کجاست مهم است لااقل ازاین باب که خود ما بدانیم کدام سنگر ها را مستحکم تر کنیم، بخصوص که با نزدیک شدن به انتخابات این آتش ریختن , بیشتر شده است .

براساس ارزیابی های کمی و کیفی چهار نهاد حاکمیتی, درتیر راس اصلی تخریب دشمن قرار دارند که عبارتند از سپاه پاسداران، شورای نگهبان، قوه قضائیه و صداوسیما البته این تخریب ها شامل نقدهای منصفانه و منطقی نمی شود و در دایره این ارزیابی ها جریان هایی که صرفا جهت تخریب این نهاد ها عمل می کنند رصد شده است .

آنچه دراین میان جای تامل دارد بیشترین تخریب ها علیه رسانه ملی است, گفته می شود علت اینکه به این بخش بیشترین حملات می شود بخاطر نقش سپر دفاعی رسانه ملی است . 

مقام معظم رهبری صداوسیما را رسانه ملی نامید چرا که در جهان امروز رسانه ملی هر کشور قدرت ملی آن کشور تلقی می شود.

حتی در طرف مقابل هم مثلا اگر بی بی سی را از انگلیس بگیرید، انگلیس شیر بی یال و دم و اشکم می شود تهدید و تصمیم اش در سطح بین الملل مثل تهدید جیبوتی تلقی می شود .

بار معنایی رسانه ملی درست مثل عبارت پرچم ملی، ارتش ملی، نقشه و زبان ملی است. همانگونه که پرچم ملی را نمی شود زیرپا گذاشت، نمی توان اعتبار رسانه ملی خود را هم لگدمال کرد . 

عبور دشمن از رسانه ملی یعنی دیگر هیچ سنگری در کشور تاب مقاومت در برابر دشمن را نخواهد داشت . 

تاکنون هم هر اقدامی علیه امنیت ملی ما صورت گرفته یعنی از جنگ تحمیلی تافتنه88 ، میدان داری رفع این تهدیدات وانسجام ملی با کمک رسانه ملی بوده است. 

البته اینکه برای تقویت آن چه نقد ها وچه تشویق ها باید کرد سازکار قانونی وجود دارد , اما اینکه شخصی چه مسول چه غیرمسول ، چه از این جناح و چه از آن جناح تیشه به ریشه رسانه ملی بزند یعنی این فرد هنوز جایگاه این سنگر را نمی داند . 

برخی چنان دندان تیز به رسانه ملی نشان می دهند که اهالی رسانه در آرزو  مانده اند لاقل یکبار هم که شده این عبارات فاخر و کلمات ابداعی را علیه  رسانه های دشمن بکارببرند .

صفت مومنان دُرشتی بر دشمن است و نرم خویی بر برادران دینی است ولی برخی سخنان علیه رسانه ملی حکایتی واژگونه دارد .

اینکه رسانه ملی ما یک تنه در برابر 200 شبکه فارسی زبان و دهها بنگاه رسانه ای دشمن می جنگد خود یادآور رشادت دفاع مقدس است . 

برخلاف تصورها و شایعات بودجه یکی از  شبکه های بی بی سی از کل اعتبارات و فشنگ های رسانه ملی ما بیشتر است . بخاطر نشناختن جایگاه ، گاهی این جناح و گاهی آن جناح برای مظلوم نمایی، یا مطالبه گری یا برای پوشاندن کم کاری خویش تازیانه برگرده رسانه ملی می کشند. 

برخی اوقات هرکه می خواهد ارادت خالصانه حزبی خود را نشان دهد حتما باید آسمان ریسمان کند شاید علیه رسانه ملی تخریبی کند که مقبول افتد, البته همین افراد هر وقت هجمه شدید حریفان خود را می بینند تازه آن زمان صدا می زنند پس صداوسیما کجاست, بخصوص از زمانی که فضای مجازی را بدون نظارت در جامعه رها کردند و دریافتند که همان بهره سیاسی که خود  از فضای مجازی می برند رقیب هم بی رحمانه همانگونه می تازد، صدای رسانه ملی پس کجاست ؟، بیشتر شنیده می شود  . 

برای اینکه پرچم ملی به داد ما برسد باید پا را از روی پرچم برداشت، باید سنگر را تقویت کرد تا در آن امن بود , هرجای سنگر را رخنه کنیم تیر وترکش دشمن از همانجا می آید 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۶ ، ۰۸:۴۷
وحید شهرکی